Kom jij ons team versterken?

Persoonlijk betrokken

Bij ClikQ zijn alle medewerkers in dienst. Wij willen niet werken met uitzendkrachten, maar bouwen voortdurend aan een elkaar versterkend team.

Zo creëren we een veilige werkomgeving waar iedereen zijn eigen plekje heeft en waar ieder persoon als mens gezien wordt.

ClikQ is niet groot, maar daardoor voelt iedereen zich gezien. 

Flexibel en goede verdiensten

ClikQ begrijpt als geen ander dat werk vaak gecombineerd moet worden met andere dingen in het leven die ons mensen maakt, zoals kinderen, mantelzorg of andere persoonlijke interesses.

Ons systeem geeft de mogelijkheid om je weken in te delen aan de hand van  je lifestyle met een goed salaris en bonussen.

Commerciële Training

Door jarenlange ervaring hebben wij een management-methode ontwikkeld die medewerkers betrokken houdt bij de juiste commerciële focus.

Elke dag word  je een betere communicator. Je leert verkoopvaardigheden en communicatietechnieken waar je een heel leven voordeel van hebt.

Welkom

Solliciteer vandaag

en we maken van jou een top verkoper!

Bij ClikQ is telemarketing persoonlijk. We gaan het gesprek aan met onze potentiële klanten. Eerlijk, doortastend en betrouwbaar. Bij ClikQ is geen dag hetzelfde. Elke dag wordt je getraind en bijgestuurd zodat je elke dag steeds beter wordt in het communiceren met mensen. Ieder mens is uniek en ieder gesprek is anders. 

Bij ons is telemarketing anders, we geloven in mensen en we zijn betrokken. Om die reden werken mensen vele jaren bij ons in een team waar ze zich gehoord, gezien en betrokken bij voelen.

Stuur vandaag je CV en een korte bondige motivatie op waarom je ons team wilt versterken.

Over ons

Wij zijn

ClikQ

ClikQ is een allround callcenter die een ruime ervaring heeft op het gebied van faciliteren van klantcontact in de ruimste zijn van het woord.

Wij vinden het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Dit komt door uiting door het waarborgen van procedures en het nakomen van gemaakte afspraken

Door de juiste toon te vinden in elk gesprek , gaan we de dialoog aan met de klant, dit doen we met een eindeloos enthousiasme. Elke klant verdient die speciale aandacht.

persoonlijk betrokken

bij medewerkers en opdrachtgevers

Om ons commitment te tonen zijn bij ClikQ alle medewerkers zijn in dienst. Wij willen niet werken met uitzendkrachten, maar bouwen voortdurend aan een elkaar versterkend team.

Zo creëren we een veilige werkomgeving waar iedereen zijn eigen plekje heeft en waar ieder persoon als mens gezien wordt.

ClikQ is niet groot, maar daardoor voelt iedereen zich gezien. Persoonlijke aandacht en zorg is er niet alleen voor de opdrachtgevers, maar zeker voor alle medewerkers. Met deze top mensen verkopen wij waar u goed in bent.

De professionele houding en de passie waarmee het team voor resultaat gaat geeft het gevoel dat je gedragen wordt door een power team, die elke dag weer een topprestatie neer zetten.